Podium NLGezondLand

Podium NLGezondLand

 

WIE MAAKT DE RUIMTE … GEZOND?

 

Podium NLGezondLand is er voor gemeenten en organisaties die zich willen inzetten voor een gezonde leefomgeving. U levert hiermee een wezenlijke bijdrage aan de discussie over de rol van gezondheid in de hedendaagse en toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Wij bieden u Podium NLGezondLand aan in het kader van het ’Jaar van de Ruimte 2015‘.

 

In het ‘Jaar van de Ruimte’ is het podium een verzamelplaats van kennis, ideeën, voorbeelden en visioenen van hoe we onze leefomgeving op een gezonde manier kunnen inrichten. Vertrouwt u ook uw gedachten over het gezond ontwerpen van onze leefomgeving toe aan bezoekers van het podium? Benut de kans en laat een boodschap achter in de vorm van een memo, een filmpje, een column, een tweet of een goed (of slecht) voorbeeld in uw omgeving. Gedurende het jaar zullen we de input die wordt opgehaald in de verschillende gemeentes plaatsen op deze website. En aan het eind van het jaar presenteren we de resultaten tijdens de slotbijeenkomst van het Jaar van de Ruimte.

 

Volg het podium:

Twitter: @NLGezondLand

Youtube-kanaal: NLGezondLand

 

 

Interesse?: Stuur een mailtje naar podium@platformgezondontwerp.nl

 

 

Zien waar het podium dit jaar naartoe gaat? Klik hier.

Platform Gezond Ontwerp bundelt kennis over het gezond ontwerp en inrichten van de leefomgeving. Gezond Ontwerp houdt rekening met minimaal een 10-tal verschillende aspecten die terug te vinden zijn in de stad:

1) Schone stad

2) Veilige stad

3) Klimaatadaptieve stad

4) Mobiele stad

5) Groene stad

6) Energie- & afvalrijke stad

7) Voedingsrijke stad

8) Bewegingsvolle stad

9) Economische stad

10) Sociale stad

Copyright © 2014 All Rights Reserved